ZAAM 5 jaar

De eerste vijf jaar zitten er al weer op. Niet alleen zijn we daar trots op, we willen er ook bij stilstaan en het vieren! Maar hoe vier je dit? Om die vraag te kunnen beantwoorden, is een groep leerlingen, leraren en ondersteunend personeel bij elkaar geweest en heeft nagedacht hoe invulling te geven aan ons 5-jarig bestaan en zo zijn we uitgekomen op The BattleZ.

The BattleZ is een wedstrijd tussen al ZAAM-scholen. Per school gaan leerlingen en medewerkers samen op zoek naar coole ideeën, talenten en vaardigheden. Maar je komt niet zomaar op een nieuw idee of creatie. Daarom zijn er in mei en juni op elke school een interactieve workshop georganiseerd, om op zoek te gaan naar leuke/mooie ideeën en talenten. De beste concepten worden op het afsluitende evenement op 5 oktober (Dag van de leraar & de leerling) gepresenteerd en beoordeeld door een jury. De hoofdprijs? Een geldbedrag om het idee werkelijkheid te laten worden!

De leerlingen en medewerkers die niet meedoen, kunnen de Battelaars aanmoedigen via een live-stream. En ze kunnen ook stemmen, want natuurlijk is er een publieksprijs!