Abdelkader Benali in gesprek met onderwijsprofessionals vanuit Pascal Zuid

In de talkshow Urban Onderwijs gaat op vrijdagmiddag 2 juli gespreksleider Abdelkader Benali in gesprek met onderwijsprofessionals uit Zaanstad over hoe scholen in Zaanstad werken aan kansengelijkheid voor leerlingen. Hoe versterken zij de taalvaardigheid van kinderen die meertalig zijn? En hoe betrekken zij ouders bij het onderwijs? De locatie van de talkshow is ZAAM school Pascal Zuid.

Uitzending
De talkshow wordt live uitgezonden op vrijdag 2 juli tussen 15.30 – 17.00 en is te volgen via een livestream. Gratis aanmelden kan via  www.urbanonderwijs.nl.

Achtergrond
In de documentaire ‘Een wereld van verschil’ worden onderwijsprofessionals gevolgd die leerlingen helpen in hun ontwikkeling in een soms weerbarstige praktijk. De documentaire is onderdeel van het project Urban Onderwijs. In een serie Talkshows en een online platform krijgen diverse onderwijsinitiatieven en lokale voorbeelden van kansengelijkheid een podium. Voor en door professionals, om te inspireren, van elkaar te leren en het gesprek over kansengelijkheid te verdiepen.

Deel dit bericht: