Alle ZAAM scholen weer open

De meeste ZAAM scholen openden hun deuren vorige week maandag al, maar vanaf vandaag zijn alle ZAAM scholen weer volledig geopend.

Persoonlijke aandacht voor leerlingen en personeel
Ondanks de moeilijke tijd die achter ons ligt hebben de ZAAM scholen steeds weer oplossingen gevonden om kwalitatief goed onderwijs met persoonlijke aandacht voor de leerlingen te blijven bieden. Toch gaat er niets boven het fysiek les te kunnen geven. Het is daarom mooi om te zien hoe blij de leerlingen zijn dat ze weer volledig naar school mogen en hoe verheugd veel scholen zijn om hun leerlingen terug op locatie te kunnen ontvangen.

Maar bovenal hebben we waardering voor de flexibiliteit van de scholen. Want de opening betekent ook dat scholen opnieuw roosters en protocol moesten aanpassen. En het is begrijpelijk dat er zorgen zijn over de consequenties van de volledige opening van de scholen. We kijken daarom hoe het onderwijs voor zowel personeel als leerlingen binnen de door het ministerie van OCW gestelde kaders op zo’n veilig mogelijke manier plaats kan vinden.

Vertrouwen in de toekomst
We zijn er nog niet, de ontwikkeling van het coronavirus blijven we nauwlettend in de gaten houden. Hierbij staat het verzorgen van onderwijs met een veilig gevoel bij onze docenten en leerlingen voorop. ZAAM gaat de toekomst in ieder geval met vertrouwen tegemoet.

Deel dit bericht: