ZAAM heeft prijs gewonnen voor beste jaarverslag VO

25 NOVEMBER 2016

Met ons jaarverslag 2015 hebben we de tiende editie van de verkiezing van het beste bestuursverslag vo gewonnen. Ons bestuursverslag voldoet volgens de jury aan alle formele vereisten, maar ziet er tegelijk als geheel fris en vernieuwend uit en is daarmee aantrekkelijk en toegankelijk om te lezen. We hebben de bijbehorende Bestuursbokaal ontvangen op 24 november op het door Dyade georganiseerde seminar ‘Onderwijs ontregelt’.

 

Uit alle ingezonden verslagen zijn tien genomineerden geselecteerd, waarvan vijf voor het vo. De jaarverslagen werden beoordeeld op vijftien criteria, waaronder: de aandacht voor het voorgenomen beleid in relatie tot het resultaat, de mate waarin het verslag uitnodigt tot dialoog en discussie, maar ook de kwaliteit van het verslag van het intern toezicht en de paragraaf over risicomanagement.

 

De jury is van mening dat we in ons jaarverslag goede verantwoording afleggen en op basis van een compleet geheel met SMART-geformuleerde doelstellingen veel openheid naar de stakeholders geven.

Deel dit bericht: