Calvijn_voetbalkooi

Docent Beeldende Vorming

Calvijn College, Amsterdam

Beschrijving

Ben jij die creatieve en authentieke docent die wij zoeken? Een bevlogen docent die leerlingen weet te boeien, persoonlijke aandacht geeft en ze op aansprekende wijze culturele en kunstzinnige vaardigheden kan aanleren?
We komen graag spoedig met je in contact.

Het Calvijn College is een kleinschalige VMBO-school in Amsterdam Nieuw-west. Wij bieden praktisch en theoretisch onderwijs aan ca. 550 leerlingen.
Wegens het vertrek van een van onze docenten zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Een docent die met plezier culturele en kunstzinnige vaardigheden kan overbrengen op onze leerlingen.

Het Calvijn College biedt een uitdagende functie in een cultureel en maatschappelijk betrokken organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het ervarings- en opleidingsniveau.
Het Calvijn College is een school met een eigen gezicht in het hart van Amsterdam Nieuw-west. We bieden plek aan leerlingen op vmbo-niveau, met uitstroomrichtingen E&O en Z&W. Voor leerlingen met vmbo-basis bieden we een geïntegreerde leerroute in combinatie met een MBO-2 opleiding i.s.m. het ROCvA.

We gaan uit van ieders kracht en motivatie. We scheppen voorwaarden, zodat leerlingen zich kunnen ontwikkelen en steeds meer zelf de regie kunnen nemen. Vanuit een professionele lerende organisatie en met een duidelijke onderwijsvisie leren en werken we samen om onderwijs op maat te kunnen bieden.

Wij bieden docenten opleidingsmogelijkheden, ondersteuning en begeleiding. We initiëren geregeld activiteiten ter bevordering van de teamspirit en het werkklimaat.
Onze school maakt onderdeel uit van Stichting ZAAM. Bekijk ons ook online op:
Calvijn College Amsterdam
LinkedIn
Instagram

Functie-eisen

Als docent Beeldende Vorming maak je onderdeel uit van een kleine vakgroep. Je bent samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van inspirerende en gedifferentieerde lessen. Je gaat les geven aan de onderbouw.
Herken je jezelf in onderstaand profiel en heb je een onderwijsbevoegdheid voor het vakgebied Beeldende Vorming? Dan hopen we oprecht dat je snel reageert.

  • Jouw manier van denken en werken leidt tot een prettige leer- en werksfeer.
  • Je hebt een positieve attitude, humor en je bent communicatief vaardig.
  • Je bent vakinhoudelijk bekwaam.
  • Je weet hoe je de creativiteit van de leerlingen kan stimuleren en vergroten.
  • Je bent ontwikkelingsgericht en beschikt over een reflecterend vermogen.
  • Idealiter heb je ervaring met VMBO-leerlingen.

Indien je nog in opleiding bent en enige stage(ervaring) hebt binnen het onderwijs nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures