PN.2023-013

Docent Biologie 1e graads of 2e graads

Pieter Nieuwland College, Amsterdam

Beschrijving

Pieter Nieuwland zoekt een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte docent Biologie
Het Pieter Nieuwland College is een havo/vwo school in Amsterdam-Oost (op loopafstand van station Amsterdam Amstel) met grote belangstelling onder de leerlingen voor de Betavakken. We hebben een ‘Wubbo Ockels regiolab’, met alle voorzieningen om op hoog niveau natuurkunde, scheikunde en biologie te geven. Er is een TOA-biologie aanwezig ter ondersteuning bij de practica. Tevens zijn we actief lid van Bètapartners.

Functie-eisen

De vacature heeft betrekking op lessen biologie in zowel de onder- als bovenbouw. De vacature staat open voor zowel 1e graads als 2e graads docenten. We zijn op zoek naar enthousiaste en bevlogen docent. Iemand die direct mee kan draaien in ons huidige programma, maar ook initiatief toont in het verbeteren en het ontwikkelen van ons onderwijs. De sectie biologie is een team bestaande uit 4 docenten, waarin de lijntjes kort zijn en er veel wordt samengewerkt en gedeeld. Denk jij van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling vindt plaats binnen de bestuursorganisatie ZAAM (23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnikendam) op basis van een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures