College de Meer - Zaam HR 86 Bo Fotografie ©2015

Docent Biologie

College De Meer, Amsterdam

Beschrijving

College De Meer (CDM) is een kleinschalige school voor VMBO & havo kansonderwijs met veel aandacht voor ondersteuning en begeleiding van de leelingen én collega's. Op twee locaties wordt onderwijs op verschillende vmbo-niveaus aangeboden. Doordat de school onderwijs biedt op de niveaus vmbo-bb, -kb,-tl en havo kansonderwijs hebben de leerlingen maximale ruimte om het beste uit zichzelf te halen. In de eerste 2 leerjaren zitten de bb- en kb-leerlingen in gemengde klassen om ze in de gelegenheid te stellen zolang mogelijk van elkaar te leren. Mede door de twee gebouwen leren de leerlingen in maximale rust en veiligheid. Voor onze bb- en kb-leerlingen bieden wij de profielen Dienstverlening en Producten én Zorg en Welzijn aan. Onze kernwaarden zijn: Respect, Betrouwbaarheid, Positiviteit, Betrokkenheid & Professionaliteit.

komend schooljaar 2024-2025 starten wij een HAVO- kansklas in samenwerking met Havo De Hof.

De nieuwe docent gaat deel uitmaken van onze sectie biologie bestaand uit 2 andere collega's. De sectie is flink aan het groeien omdat wij sinds vorig schooljaar het proefiel Zorg & Welzijn aanbieden waardoor veel meer leeringen het vak Biologie kiezen.

Als relatief kleine school (410 leerlingen) die kansengelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, hebben wij een uitgebreid scala aan maatschappelijke activiteiten om onze leerlingen maximaal klaar te stomen voor een goede positie in de samenleving. Wij zijn een Leefstijlschool.

Functie-eisen

Bevoegde docenten met een tweedegraads bevoegheid hebben voorrang in het sollicitatietraject. Ook nog niet bevoegde docenten en LIO-ers kunnen op deze vacature reageren.
Ervaring met de VMBO- doelgroep is zeer van harte welkom! Affiniteit met onze leerlingpopulatie is noodzakelijk.
Van onze nieuwe collega verwachten wij dat hij/ zij teamspeler is en een goed evenwicht weet te vinden bij het inzetten van pedagogische en didactische kwaliteiten.

Arbeidsvoorwaarden

Deze vacature betreft een LB- functie met uitzicht, bij goed functioneren, op een vaste benoeming én een LC- inschaling.

Medewerkers van College De Meer komen in aanmerking voor een NPO- toelage op het reguliere salaris. In het huidige schooljaar gaat het om ongeveer 5,35% extra op het maandelijkse salaris. Het ziet ernaar uit dat deze toelage blijvend is.

Sollicitatieprocedure

Ziet u uzelf binnen bovenstaande organisatie een mooie bijdrage leveren? dan nodig ik u van harte uit te solliciteren. Als u vragen heeft, kunt u bellen met de directie van de school of mailen naar de directeur van CDM dhr. M. Marzguioui: mkmi@zaam.nl

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures