ABC.2023-001

Docent Biologie

Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht, Amsterdam

Beschrijving

Het ABC Noorderlicht is een moderne VMBO basis/kader en TL school in Amsterdam Noord. De school wil een stevige basis leggen van kennis, inzicht en vaardigheden waardoor er.voor onze leerlingen een sucesvolle aansluiting plaats vindt bij een vervolgopleiding.
We zitten in een prachtig nieuw gebouw en door de sportactieve karakter van de school is er veel dynamiek tijdens, maar ook na schooltijd.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Biologie die ons team op het Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht in Amsterdam-Noord komt versterken!
Als docent Biologie heb je een passie voor het vak en weet je deze passie over te brengen op je leerlingen.
Je hebt ervaring met het geven van Biologie aan verschillende niveaus en bent in staat om je lessen af te stemmen op de behoeften en interesses van de leerlingen. Je zorgt voor een veilige en positieve leeromgeving waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen op zowel academisch als persoonlijk vlak.
Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen als docent en waarin je samenwerkt met een betrokken en professioneel team. Wij vinden het belangrijk dat onze docenten zich blijven ontwikkelen om onze leerlingen de meeste kansen te bieden.
Heb jij een passie voor het vak Biologie en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en word onze nieuwe docent Biologie op onze school.

Functie-eisen

Je hebt ervaring of affiniteit met de doelgroep.
Je inspireert leerlingen op een onbevangen manier.
Je hecht waarde aan een fijn contact met je leerlingen.
Je bent collegiaal.
Je hebt een felexibele werkhouding.
Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO
Einde jaar uitkering van 8,33%
Voor Amsterdam arbeidsmarkt een toeslag

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures