College de Meer - Zaam HR 86 Bo Fotografie ©2015

Docent Nederlands

College De Meer, Amsterdam

Beschrijving

College De Meer (CDM) is een kleinschalige school voor VMBO met veel aandacht voor ondersteuning en begeleiding van de leelingen én collega's. Op twee locaties wordt onderwijs op verschillende vmbo-niveaus aangeboden. Doordat de school onderwijs biedt op de niveaus vmbo-bb, -kb en -tl hebben de leerlingen maximale ruimte om het beste uit zichzelf te halen. In de eerste 2 leerjaren zitten de bb- en kb-leerlingen in gemengde klassen om ze in de gelegenheid te stellen zolang mogelijk van elkaar te leren. Mede door de twee gebouwen leren de leerlingen in maximale rust en veiligheid. Naast het reguliere tl-programma biedt de school voor bb- en kb-leerlingen de profielen Dienstverlening en Producten én Zorg en Welzijn aan. Onze kernwaarden zijn: Respect, Betrouwbaarheid, Positiviteit, Betrokkenheid & Professionaliteit.

Komend schooljaar 2024-2025 starten wij een HAVO- kansklas samen met Havo De Hof.

Als relatief kleine school (410 leerlingen) die kansengelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, hebben wij een uitgebreid scala aan maatschappelijke activiteiten om onze leerlingen maximaal klaar te stomen voor een goede positie in de samenleving. Wij zijn een Leefstijlschool.

De lessen worden verzorgd aan verschillende VMBO (BKT) klassen. De lessen worden bij voorkeur zowel in de onder- als in de bovenbouw gegeven. De verdeling van de lessen komt tot stand in het sectieoverleg Nederlands dat bestaat uit 6 collega's.

Functie-eisen

Bevoegde docenten Nederlands met een tweedegraads bevoegheid hebben voorrang in het sollicitatietraject. Ook nog niet bevoegde docenten Nederlands en LIO-ers kunnen op deze vacature reageren.
Ervaring met de VMBO- doelgroep is zeer van harte welkom! Affiniteit met onze leerlingpopulatie is noodzakelijk.
Van onze nieuwe collega verwachten wij dat hij/ zij teamspeler is en een goed evenwicht weet te vinden bij de inzet van pedagogische en didactische kwaliteiten.

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van College De Meer komen in aanmerking voor een extra toelage op het reguliere salaris; dit schooljaar is de toelage vastgesteld op 5,35%.

Sollicitatieprocedure

Ziet u uzelf binnen bovenstaande organisatie een mooie bijdrage leveren? dan nodig ik u van harte uit te solliciteren . Voor vragen kunt u mailen of bellen met de directeur van CDM dhr. M. Marzguioui: mkmi@zaam.nl.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures