Voorkant scholengids a

Een ervaren docent Natuurkunde

Comenius Lyceum, Amsterdam

Beschrijving

Voor het nieuwe schooljaar 2024-2025 zoeken we een docent voor het vak Natuurkunde. Het gaat om een betrekking tussen de 0,5 en 0,7 fte. De lessen staan in de onderbouw van alle opleidingen (mavo, havo en vwo). Het eerste jaar is proeftijdelijk maar de baan heeft uitzicht op een vaste aanstelling. De lesverdeling moet nog plaatsvinden.

Functie-eisen

We zoeken een docent met een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid. We bieden een goede ondersteuning en een prettige werkomgeving met uitstekende faciliteiten om mooie lessen te verzorgen. Docenten kunnen hier hun vak uitoefenen met professionele ruimte.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer en goede begeleiding. Dit alles op een prachtige school. Verder:

  • Inschaling conform CAO en ervaring
  • Ben je studerende of een starter, dan start je in LB maar heb je het perspectief op LC.
  • fitnessfaciliteiten in school
  • Op het Comenius krijg je een arbeidsmarkttoelage.

Dienstverband
Het eerste dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan door met je CV en motivatie te reageren via Meesterbaan. Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures