Schermafbeelding-2022-11-04-om-14.24.18

Enthousiaste conciërge

Damstede Lyceum, Amsterdam

Beschrijving

Damstede Lyceum zoekt per 24 augustus 2024 een enthousiaste, gedreven inspirerende conciërge.Conciërge met pedagogische antennes
schaal 3/4 | 5 werkdagen | tijdelijke aanstelling tot de kerstvakantie met optie tot verlenging | AmsterdamDaag jij onze leerlingen uit om het beste van zichtzelf te laten zien? En om hun talenten te ontwikkelen? Zoek jij een geweldige werkplek en een diverse groep leerlingen? Reageer dan snel!
Wij zoeken:
Een sociaal betrokken persoon en tegelijkertijd een doener die een klik met kinderen en hun ouders heeft. Je houdt toezicht op de veiligheid binnen het gebouw en ons terrein. Met name tijdens pauzes coördineer jij een goede gang van zaken binnen en buiten. Je houdt het gebouw en terrein netjes. Je verricht klussen en basale onderhoudswerkzaamheden. Je zorgt voor bestellingen, beheert voorraden en houd apparatuur bij. Als je beschikt over een MBO-opleiding is dat mooi meegenomen. Met een flinke dosis ervaring kun je zomaar de geschikte kandidaat zijn.

Functie-eisen


Deze bagage neem jij mee:

  • Affiniteit met basisschoolleerlingen.
  • Beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent vooral handig en wilt graag de mouwen uit handen steken.
  • Flexibele instelling.

Arbeidsvoorwaarden


Wat kun jij van ons verwachten:

Wij zetten daar ook een mooi pakket tegenover. Want werken bij Damstede Lyceum betekent dat je aan de slag gaat bij een dynamische gemeenschap waarin het voortgezet onderwijs centraal staat. Wij bieden in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot de kerstvakantie met mogelijkheid tot verlenging. Een prima salaris (conform cao/vo). Daarbij een eindejaarsuitkering, een vakantie-uitkering, een pensioenvoorziening, een reiskostenvergoeding, een bijdrage in de ziektekosten, een goede balans in werk en privé en een fijne vakantieregeling.

Onze school
Het Damstede Lyceum daagt leerlingen uit om het beste van zichzelf te laten zien, niet alleen als het gaat om schoolprestaties, maar ook op sociaal en emotioneel gebied. Docenten en medewerkers nemen alle leerlingen serieus en spelen in op wat ze nodig hebben. Alle aandacht gaat uit naar de leerling. In de les, maar ook daarbuiten.
Het contact tussen de school en ouders en verzorgers is goed, wat belangrijk is voor de leerlingen van Damstede. Want je groeit door inspiratie en het ontvangen van vertrouwen in een rijke en gestructureerde omgeving.

Damstede hoort bij ZAAM, een groep van meer dan 20 scholen voor voortgezet onderwijs in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.
Damstede werkt samen met de andere havo-vwo scholen van ZAAM in Amsterdam en Zaandam. Er is een nauwe samenwerking met het Over-Y College (vmbo en havo kansklas) in Amsterdam-Noord en het Bernard Nieuwentijt College (vmbo en havo) in Monnickendam.

Het onderwijs
Het Damstede Lyceum is een school voor gymnasium, vwo, havo en technasium en heeft een tweejarige brugklas. Aan het eind van de brugklas wordt bekeken welk onderwijs het beste bij een leerling past. De brugklas biedt vwo-, havo/vwo- en havo-klassen. Extra aandacht is er voor de Nederlandse taal, spreekvaardigheid en studievaardigheden. In het eerste jaar maak je kennis met het technasium, op school is huiswerkbegeleiding en Damstede heeft een nieuwe bibliotheek met 50 huiswerkplekken en 21 leesstoelen. Ook kan je je talenten versterken met Spaans, Cambridge Engels of een masterclass aan de universiteit.


ZAAM
De 23 scholen die deel uitmaken van stichting ZAAM bieden een breed aanbod van onderwijs aan: van praktijkonderwijs tot gymnasium. De scholen onderscheiden zich door een prettige sfeer en goede begeleiding met veel persoonlijke aandacht. De meerwaarde van ZAAM is een rijkdom aan kennis waardoor de scholen leerlingen uitstekend maatschappijgericht en kwalitatief goed onderwijs kunnen bieden.

Sollicitatieprocedure


Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds enthousiast?

Klik dan nu – of in elk geval vóór 15 juli 2024 nog op de sollicitatiebutton of mail naar jaminterimservices@gmail.com.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact opgenomen worden met Joyce Bussu, Recruiter a.i. via jaminterimservices@gmail.com

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures