Over Y College - Zaam HR 07 Bo Fotografie ©2015

Medewerker ICT

Over-Y College, Amsterdam

Beschrijving

Het Over-Y College is een bruisende school aan de Floraweg in Amsterdam Noord. Het onderwijsaanbod bestaat uit vmbo-tl en onderbouw havo (leerjaar 1, 2 en 3) onderwijs. Vanuit zowel de 3e klas havo als 4 vmbo-tl stromen leerlingen door naar de bovenbouw van de havo of het MBO. De school beschikt over goed ingerichte lokalen en voldoende ruimte om de leerlingen van kwalitatief goed onderwijs te voorzien. Hier werken ongeveer 400 leerlingen elke dag weer aan hun toekomst. De resultaten van de school zijn goed en liggen ruim boven de landelijk gemiddelde norm.
De invulling van het onderwijs bestaat uit een combinatie van het vergaren van kennis en de ontwikkeling van vaardigheden. Juist deze mix zorgt voor een degelijke voorbereiding van onze leerlingen in de richting van het vervolgonderwijs.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker ICT voor 0,5 fte.

Wat ga je doen als je bij ons komt werken?

  • Je bent verantwoordelijk voor de digitale materialen in onze school en zorgt ervoor dat alles goed werkt
  • Je onderhoudt de contacten met externe IT-bedrijven.
  • Je ondersteunt collega's bij problemen die zij ervaren.
  • Je bent verantwoordelijk voor de ICT inrichting op onze school
  • Je zorgt voor het opstellen van het meerjarenplan met betrekking tot het ICT materiaal in de school.De inschaling vindt plaats volgens de CAO VO.

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe medewerker ICT!

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures