Over Y College - Zaam HR 07 Bo Fotografie ©2015

docent Duits

Over-Y College, Amsterdam

Beschrijving

Het Over-Y College is een bruisende school aan de Floraweg in Amsterdam Noord. Het onderwijsaanbod bestaat uit vmbo-tl en onderbouw havo (leerjaar 1, 2 en 3) onderwijs. Vanuit zowel de 3e klas havo als 4 vmbo-tl stromen leerlingen door naar de bovenbouw van de havo of het MBO. De school beschikt over goed ingerichte lokalen en voldoende ruimte om de leerlingen van kwalitatief goed onderwijs te voorzien. Hier werken ongeveer 400 leerlingen elke dag weer aan hun toekomst. De resultaten van de school zijn goed en liggen ruim boven de landelijk gemiddelde norm.
De invulling van het onderwijs bestaat uit een combinatie van het vergaren van kennis en de ontwikkeling van vaardigheden. Juist deze mix zorgt voor een degelijke voorbereiding van onze leerlingen in de richting van het vervolgonderwijs.

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Duits voor 0,6 fte.

Wat wij vragen
We zoeken iemand met een 1ste of 2de graads bevoegdheid of in de afrondende fase van deze opleiding met een frisse kijk op onderwijs en het vak Duits. Iemand die zelfstandig zijn weg kan vinden, maar die ook ambitie heeft om samen met de vaksectie het onderwijs op een hoog niveau te houden. Je kunt goed functioneren in een team en toont niet alleen initiatief, maar weet ook om te gaan met groepswerk.
Je haalt voldoening en plezier uit het werken met jongeren. Bij jou staat het leerproces van de leerling centraal. Je bent in staat om de visie voor jouw vak concreet te maken. Het coachen van de leerling op het onderwijsproces en leerdoelgericht kunnen werken zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Naast het willen vormgeven van deze uitgangspunten ben je vak (-didactisch) goed toegerust en kun je verantwoordelijkheid nemen voor de onderwijsresultaten van je leerlingen.


De inschaling vindt plaats volgens de CAO VO.

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe docent Duits!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao vo.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures