ILC.2023-037

Werken en leren bij ZAAM

Ben je op zoek naar een interessante en afwisselende baan in het voortgezet onderwijs? Wil je jouw talenten inzetten voor de ontwikkeling van jonge mensen en tegelijkertijd zelf de kans krijgen om jezelf verder te professionaliseren? Bekijk onze vacatures of maak kennis met het onderwijs via een stage- of leerwerkplek.

We vragen wat van je, maar daar geven we ook veel voor terug

Onderwijs geven in de regio’s waar ZAAM scholen heeft, is uitdagend werk. We staan voor kwalitatief goed onderwijs door bekwame en betrokken medewerkers. Waar we aandacht hebben voor talenten, prestaties en hoe we het beste kunnen samenwerken. Jouw werkomgeving stopt niet bij de muren van de school want in ons onderwijs staan we in verbinding met wat er om ons heen gebeurt. Dat vraagt wat van je, maar daar geven we ook veel voor terug.

Zekerheid en ruimte
Een aanstelling bij ZAAM waar dus 23 scholen onder vallen, geeft je zekerheid én tegelijkertijd ruime mogelijkheden tot mobiliteit. We bieden je arbeidsvoorwaarden volgens de cao VO (8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, tegemoetkoming reiskosten en ABP-pensioenregeling) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (collectieve zorg-/arbeidsongeschiktheidsverzekering, pakketkorting op andere verzekeringen). Daar bovenop stimuleren en faciliteren we jouw professionele ontwikkeling en bieden we loopbaanperspectief. Voor docenten, ondersteunend personeel en leidinggevenden.

ABC.2023-015

Wil jij overstappen naar het onderwijs vanuit een ander beroep?

Je bent van harte welkom! Bekijk hier hoe je de overstap maakt: