CG.2023-009

Over ons

ZAAM bundelt de krachten van 23 scholen voor voortgezet onderwijs in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam. De scholen hebben elk een eigen karakter, onderwijsvorm, stijl en aanpak. Maar allemaal verzorgen ze kleinschalig onderwijs in verbinding met de directe omgeving buiten de school. Het voornaamste doel van ZAAM is het bieden van onderwijskwaliteit met kansengelijkheid als belangrijkste uitgangspunt.

Dit is ZAAM

ZAAM staat nooit stil. De maatschappij is voortdurend in beweging en de scholen van ZAAM bewegen mee. Scholen waar leerlingen op ieder niveau tot bloei komen dankzij de professionele en gemotiveerde leraren. Waar leerlingen zich verder ontwikkeling met interactieve lessen, praktische projecten en buitenschoolse activiteiten. En altijd in een prettige omgeving waar de sfeer goed is.

  • Onderwijs door ruim 1.500 (ondersteunende) medewerkers
  • Aan 11.000 leerlingen
  • Op 23 scholen
  • Van praktijkonderwijs tot gymnasium
Scholen ZAAM_overzicht

Kleinschalig onderwijs mogelijk maken door samenwerking

Samenwerking is voor ons de sleutel tot succes. We werken samen aan het verbeteren van de onderwijskwaliteit, het bevorderen van de kansengelijkheid en vernieuwing van ons curriculum. Dat doen we met een breed en divers onderwijsaanbod op scholen met elk een eigen gezicht en een sterke binding met de omgeving.

Actueel

Ga naar overzicht east