20161005-Havo-de-Hof-8872-300x200

docent Nederlands

Havo De Hof, Amsterdam

Beschrijving

In het bruisende Amsterdam-Oost -aan de Dappermarkt en op slechts vijf minuten lopen van het Muiderpoortstation- vind je havo De Hof. Een fijne en kleinschalige school met grote kwaliteiten.

Doordat een collega van ons met pensioen gaat, zoeken we voor schooljaar 2024 - 2025 een nieuwe docent die van aanpakken weet, proactief is en duidelijke ideeën heeft over onderwijs in het vak Nederlands, voor in de onderbouw en de bovenbouw havo. Wij zijn op zoek naar een collega die enthousiast wordt van het (door)ontwikkelen van lesprogramma’s, waarbij onze accenten liggen op differentiëren en het behalen van goede resultaten. Je komt te werken in een lerende omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Je kunt rekenen op een uitgebreid begeleidingstraject.

Word je hier enthousiast en nieuwsgierig van, maar twijfel je nog of je bij de school past? Kom dan langs en maak hiervoor een afspraak om sfeer te proeven via info@havodehof.nl.

Naast een goede match met de school en de sectie, vinden we het belangrijk dat je invulling weet te geven aan de volgende verantwoordelijkheden:

  • Het creëren en geven van boeiende en interactieve lessen die voldoen aan de behoeften van alle leerlingen;
  • Het ontwikkelen en implementeren van innovatieve onderwijsstrategieën die leerlingen inspireren en uitdagen;
  • Aanmoedigen van leerlingenparticipatie en samenwerking in het leerproces;
  • Beoordelen en evalueren van de voortgang van leerlingen en tijdig en constructief feedback geven;
  • Samenwerken met collega's om het curriculum Nederlands te ontwikkelen en te verbeteren;
  • Deelnemen aan schoolbrede activiteiten en evenementen.

Functie-eisen

Gevraagde kwalificaties
Enthousiasme en passie voor lesgeven aan havoleerlingen;
Een eerstegraads lesbevoegdheid Nederlands of een tweedegraads bevoegdheid en nog bezig met je eerstegraads;
Ervaring met het lesgeven op het vo;
Je hebt een grote interesse in het helpen ontwikkelen van taalvaardigheden van leerlingen en een toewijding aan het bieden van een ondersteunende leeromgeving;
Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden;
Een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift is noodzakelijk;
Vermogen om samen te werken met collega's en leerlingen;
Sterke organisatorische en time-managementvaardigheden;

Wij bieden een dynamische en ondersteunende werkomgeving, met mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Als je een gemotiveerde en creatieve docent bent met een passie voor het lesgeven, moedigen we je van harte aan om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Inschaling vindt plaats op basis van ervaring en opleiding.
Naast een passende inschaling, bieden we ook een prettige en goed bereikbare werkplek, waar we denken in oplossingen en ruimte bieden voor eigen initiatief.
Wij hebben een mooi, duidelijk en divers lesprogramma per leerjaar, maar bieden ook de mogelijkheid om hier - indien gewenst - dingen in aan te passen. Er is ruimte voor de creativiteit, innovatie en kennis van al onze collega's. Ook binnen het lesprogramma ben je vrij om je eigen draai te geven aan jouw lessen. We werken nauw samen binnen onze kleinschalige sectie waarbij vrijwel niks onmogelijk is. Daarnaast zit De Hof in een modern schoolgebouw, dat van alle gemakken is voorzien.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10,49 MB

Recente vacatures